Voor meer recensies bekijk onze pagina op Zoover!

https://www.zoover.nl/nederland/overijssel/beerze/go-wise-caravan-op-vakantiepark-beerze-bulten/vakantiehuis
 

Ervaringen van onze gasten (bijgewerkt tot mei 2015)

Beerze Bulten

Mei 2015 - Sudwind I;

Familie met 2 kinderen

Bij aankomst zeer positief verrast over de grote, ruime, luxe en complete caravan, tent en inrichting.

Ons doel was deze camping en omgeving te verkennen en ontdekken en dat is zeker gelukt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Hartstikke bedankt en tot ziens!

 

Beerze Bulten

Hemelvaart 2015 - Sudwind I;

Familie met 1 kind

Wat hebben we genoten! Super caravan op een geweldig park!

Dit is zeker voor herhaling vatbaar! Dank jullie wel! 

 

Beerze Bulten

April/Mei 2015; Sudwind I;

Familie met 2 kinderen

wij hebben het super gehad! ondanks het mindere weer hebben de kids zich prima vermaakt! bedankt voor deze super leuke midweek!

 

Beerze Bulten

April 2015 - Sudwind I:

Familie met 2 kinderen

Wij wilden graag uitproberen of kamperen iets voor ons zou zijn. wat een verrassing dat we een overcomplete, voorverwarmde accommodatie troffen! Wij hebben genoten van deze dagen en danken jullie voor de goede service, zowel voor als tijdens ons verblijf! We zullen jullie zeker aanraden bij onze bekenden en zullen zelf waarschijnlijk ook nog eens gebruik maken van jullie caravans.

 

Kroatië:

Augustus 2014 - Sudwind:

Familie met 2 kinderen

Wij vonden het een geweldige vakantie. Het maakte het vooral erg fijn dat wij 1 week hadden gewonnen!!

Deze caravan is fijn. Erg genoten van het weer en de camping.

 

Augustus 2014 - Eurostar:

Familie met 2 kinderen

Het was weer fantastisch! Mooi weer, genoten van de caravan. Komen zeker weer!

 

Augustus 2014 - Eurostar:

Familie met 3 kinderen

Ook wij hebben heerlijk genoten van jullie prachtige plek in Kroatië. Het land, de mensen, de dagtripjes, alles was een geweldige ervaring.

Dank jullie voor de gastvrijheid van de caravan en van jullie.

 

Augustus 2014 - Sudwind:

Familie met 2 kinderen

Ook wij hebben genoten van onze 1e vakantie in Kroatië. Het was de hele tijd super mooi weer! Rond de 30 graden! Erg mooi zwembad en over de caravan zijn we ook super tevreden! Veel te doen hier op de camping. Semi submarine varen en avondboottocht: aanrader!! Ook met kleine kinderen!! Bedankt voor de goede service en wij komen zeker een keer terug.

 

Augustus 2014 - Sudwind:

Familie met 2 kinderen

Goed voor elkaar hier. Wij hebben genoten van een leuke week met mooi weer. De laatste dag regent het. De airco was een uitkomst.

Evenals de koelkast in de voortent. Vooral van de zee hebben wij zeer genoten. Er is genoeg te doen op en rond de camping.

 

Augustus 2014 - Swift:

Familie met 2 kinderen

Wij hebben genoten in het prachtige Kroatië. Voor ons was dit de eerste keer met de kleine meiden in een caravan!

Ze vonden 't fantastisch en willen hem graag achter de auto meenemen ;-)

Heerlijk gespeeld, gezwommen en lekker gegeten. Ook Rovinj is erg leuk! Heel erg bedankt, alles was keurig verzorgd!

 

Juli 2014 - Eurostar:

Familie met 2 kinderen

Helaas hebben wij wisselvallig weer gehad. Veel bewolking en regen. Dat heeft ons er niet van weerhouden om te genieten van de vakantie.

Alles was weer prima in orde qua caravan. Rovinj blijft Rovinj en ik ben altijd blij hier weer te zijn. Dank jullie wel en misschien tot ziens!

 

Juli 2014 - Sudwind:

Familie met 2 kinderen

Wat een leuke tijd hebben wij hier gehad. De caravan met alle toebehoren is goed bevallen. Vooral de airco was een luxe. De camping is ook goed bevallen. Groot, mooi zwembad, sanitair prima enz. Volgend jaar helaas niet naar het buitenland op vakantie maar anders hadden we graag nog een keer gebruik gemaakt van jullie caravan.

 

Juli 2014 - Eurostar:

Familie met 3 kinderen

Het zit er voor ons weer op. We hebben een fijne vakantie gehad, het weer was wel wat onstabiel en hebben regelmatig regen en onweersbuien gehad. De laatste dagen was het weer goed en hebben we de airco weer optimaal gebruikt. We hebben weer genoten! We hopen zeker weer eens bij jullie te komen en misschien wel tot volgend jaar.

 

Juni 2014 - Sudwind:

Familie met 2 kinderen

We hebben hier een fantastische week gehad. Polari is een prachtige camping met een mooi zwembad. De plek waar deze caravan staat is ook heel fijn. Dichtbij het sanitair, zwembad enz. Wij gaan hier zeker nog een keer terugkomen. Als winnaar van de Facebook Like & Deel actie willen we jullie heel erg bedanken voor deze fijne vakantie.

 

Juni 2013 - Eurostar:

Familie met 2 kinderen

Wij hebben een fantastische vakantie gehad! Mooi weer en een super accommodatie. Wat hebben jullie dit goed georganiseerd. We hebben ook nog reclame gemaakt, hoop dat jullie er ook volgend jaar mee doorgaan. Een vakantie om nooit te vergeten!

Bedankt hiervoor.

 

Juli 2013 - Eurostar:

Familie met 3 kinderen

Wij hebben een super leuke vakantie gehad. Het weer was fantastisch en het verblijf in jullie caravan is ons zeer goed bevallen. Alles was aanwezig. Vooral de airco was geen overbodige luxe. Inmiddels al weer geboekt voor 2014!

 

Juli 2013 - Sudwind:

Familie met 2 kinderen

Wij werden verrast door het feit dat er een nette en overcomplete caravan op ons wachtte. Doordat de caravan voorzien is van airco konden we lekker slapen en vol energie de dag beginnen. Alle ingrediënten maken het dat wij volgend jaar van plan zijn weer deze caravan te huren. Alles was TOP voor elkaar en de voorbereiding voor onze ontvangst was super!

 

Juli/Augustus 2013 - Eurostar:

Familie met 2 kinderen

Dit jaar voor de 4e keer op rij genoten van een super vakantie hier in jullie caravan in Kroatie. Zoals we gewend waren was alles weer top verzorgd. Toppie Toppie! Wij hopen ook in 2014 weer gebruik te kunnen maken van jullie caravan. Al weer een vakantie om nooit te vergeten!

 

Augustus 2013 - Eurostar:

Familie met 4 kinderen

Het was hier fantastisch! We hebben heel erg genoten van de caravan op deze mooie camping. Zeker de airco was erg fijn! Het weer was ook helemaal super. Veel gesnorkeld in de omgeving. Dit was een super plek om te ontspannen, ook het zwembad en de airco zijn top!

 

Augustus 2013 - Sudwind:

Familie met 3 kinderen:

Wij hebben een prima vakantie gehad. Zeer tevreden over de caravan en alles wat erbij hoort. Airco zeer goed bevallen, we hadden hete dagen en koelere nachten. Prima sanitair op de camping. Mooi zwembad op de camping en Rovinj is een leuk stadje.

 

Augustus 2013 - Sudwind:

Familie met 1 kind:

2 weken genoten van zon, zee, omgeving en de prima restaurantjes. De caravan is ons zeer goed bevallen, overcompleet, prima bedden en een geweldige airco! Een geslaagde vakantie en zeker voor herhaling vatbaar!

 

Contact

Go-Wise caravanvakanties

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode