De leukste familiecamping in Nederland

Een heerlijke vakantie met kinderen vol beleving voor het hele gezin. Dat biedt Beerze Bulten, dé familiecamping van Nederland in Overijssel!

De kampeerplekken op familiecamping Beerze Bulten zijn extra ruim opgezet. Zo heeft u veel privacy en kunt u nog meer genieten van de rust van de natuur. 
Beerze Bulten is een autovrije familiecamping in Nederland en biedt u een heerlijk buitenleven in de schitterende natuur met alle luxe en comfort binnen handbereik. Dankzij de vele faciliteiten hoeft u zich nooit te vervelen. De familiecamping beschikt over vele speeltuintjes verspreid over het terrein. Het schone en luxe sanitair is nooit ver weg en biedt bovendien veel aanvullend comfort, zoals kinderdouches en privésanitair op aanvraag. Dit maakt Beerze Bulten de ideale familiecamping in Nederland om uw vakantie door te brengen!

 

Kamperen wordt wel heel comfortabel op deze familiecamping in Nederland! Beerze Bulten is door deze luxe en comfort dan ook absoluut een Glamping!

 

Activiteiten & faciliteiten op dé familiecamping in Nederland

Elk gezinslid heeft tijdens uw vakantie onbeperkt toegang tot:

  1. het overdekte speelparadijs het Giga Konijnenhol
  2. Beerze Bulten is een camping in Overijssel met zwembad (binnenbad en buitenbad)

Verder biedt deze familiecamping een afwisselend recreatieprogramma, met onder meer theatershows en musicals rond kindervriend Bultje het Konijn.

In de Spa, Wellness & Fun kunt u ook fitnessen, naar de sauna, de zoutgrot of een beautybehandeling nemen (exclusief).

Dus zoekt u een camping in Overijssel? Boek dan uw vakantie (week//weekend of midweek) bij ons en geniet in één van onze caravans op de gezelligste gezinscamping van Nederland!

www.beerzebulten.nl

 

 

 

Contact

Go-Wise caravanvakanties

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode