Aankomst en Vertrek

Wisseldagen hoogseizoen: altijd op vrijdag. De huurder kan de accommodatie betrekken vanaf 15.00 uur. De accommodatie dient u bij vertrek voor 10.00 uur bezemschoon achter te laten. Toilet en koelkast/vriezer dienen geleegd te zijn.

Prijzen

Alle huurprijzen zijn exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Borgsom

De borgsom bedraagt € 50,00

Na uw vertrek wordt de accommodatie gecontroleerd en schoongemaakt, waarna de borgsom binnen 14 dagen op uw rekening wordt teruggestort.

Eventuele schade of vermissing worden met de borgsom verrekend.

Elektra

Door het park wordt de elektra achteraf in rekening gebracht. Voor uw aankomst en na uw vertrek worden de meterstanden opgenomen. Dit bedrag wordt verrekend met uw borg of u ontvangt hierover een faktuur.

Zelf meenemen

Linnengoed (hoeslakens,lakens,slopen,baddoeken en keukenlinnen). Ook is het mogelijk dit bij reservering bij te boeken voor het gehele reisgezelschap. 

Voor de allerkleinsten te huur: campingbedje en kinderstoel. Deze gaarne bij de reservering doorgeven. Kosten voor services vindt u onder het tabblad "Extra Services". 

Let op! Campingbedjes kunnen in de accommodaties uitsluitend op één van de bedden geplaatst worden! 

Een bedrekje/uitvalbescherming is op aanvraag beschikbaar zolang de voorraad strekt. Gelieve dit direct bij uw reservering kenbaar te maken. 

Betaling

Zie Algemene Voorwaarden

Huisdieren

Huisdieren zijn om hygiënische redenen in onze accomodaties niet toegestaan en tevens niet toegestaan op het gedeelte van het park waar onze accommodaties zich bevinden.

Overige informatie

Huurders dienen zich aan de regels die door de campinghouder zijn vastgesteld te houden. Wees zuinig met energie.

Contact

Go-Wise caravanvakanties

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode